Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Julbelysning

Julgransbelysning | Juleljus till din gran

Filtrera

119kr
1548kr
119
119
1548
1548

deltaco

(1)

gnosjö konstsmide

(34)

star trading

(16)

Grön

(14)

Vit

(16)

Gul

(9)

Guld

(4)

Flerfärgad

(2)

Transparent

(1)

Silver

(1)

Mässing

(1)

Svart

(5)

Brun

(1)

Grå

(1)

Koppar

(1)

IP20

(33)

IP44

(11)

IP54

(5)

Endast snabbleverans

(48)

Sortera

51 Produkter

Du har sett 36 av 51 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad finns det för julgransbelsyning?
Finns det julgransbelysning utan sladd?
Hur sätter man upp en julgransslinga i julgranen?

När vi kommer till den mörka tiden av året är det dags att börja lysa upp med mysig belysning och tända ljus. Det finns många olika ljusanordningar att välja mellan beroende på var och hur man vill placera dem och vilket syfte de ska fylla. Det man dock väntar mest på är ju att tiden ska komma när man ska upp med julgransbelysningen. Vi på bygghemma.se har flera varianter att välja bland, både dyr och billig julgransbelysning. Priset varierar vanligtvis beroende på tillverkare och antalet lampor. Kolla in på vårt sortiment för att avgöra vilken variant som passar dig bäst.

Hur fungerar fastsättningen av julgranljus

Vårt utbud är stort och varierande, det finns ljusslingor i många olika design och modeller. Tack vare dagens julgransbelysning kan man känna sig mycket trygg i användningen om man ser tillbaka i tiden då det enda alternativet till julgransbelysning var levande ljus. Idag är de elektriska av så bra slag att de ser riktigt verkliga ut ändå. Beroende på tillverkare ser fastsättningen av ljusen lite varierande ut men alla är lika enkla att använda, ofta fungerar det på samma sätt som en klädnypa. Storleken på granen varierar också naturligtvis vilket innebär att en del granar behöver fler ljus än andra. Tack vare det stora utbudet finns det olika längder med varierande antal ljus att välja på så att du kan hitta exakt det du är ute efter.

Köp din julgransbelysning hos oss

För den som söker julgransbelysning online kan vi varmt rekommendera våra produkter. Hos oss kan du hitta julgransbelysning i olika mått, färg och design. I sortimentet hittar man trygga produkter som du lugnt kan lämna lysande utan oro. Produkterna är prisvärda och leveransen är snabb och smidig. Genom att välja våra produkter kan vi garantera att du kommer att bli mer än nöjd över ditt köp.