020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  55% Rabatt

  Marockanskt Kakel Tingir Blå 20x20 cm

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 295 kr/m²

  Du sparar 716 kr/m²

  579 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen

  Delbetala från 12 kr/mån

  Pris/frp 277,92 kr
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 295 kr

  Beskrivning

  Marockanskt kakel Tingir Blå 20x20 är en mönstrad cementplatta med blå inslag. En handgjord cementplatta med klassiskt mönster och neutral färgskala. Lika vacker på väggen som på golvet. Våra handplockade och noga utvalda cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går ca 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier.

  Läs mer
  Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden. Våra cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt. Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren. Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.

  Rekommendation från leverantör är att impregnera plattor med anvisad impregnering innan fog och sättning för att undvika missfärgningar. Impregnering finns som tillbehör att köpa till.

  OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

  Egenskaper

  Varumärke Formhome
  Art.Nr. V20-028A
  Färg Blå
  Tjocklek 16 mm
  Antal 0,48 m2/frp
  Antal 12 st/frp
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Kakel
  Sättyta Golv och Vägg
  Åtgång + 10%
  Serie Formhome Marrakech
  Yta Matt
  Frostsäker Nej

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Antal
  Typ
  Serie
  Storlek
  579 kr/m²
  1 295 kr/m²
  Blå
  0,48 m2/frp
  Kakel
  Formhome Marrakech
  -
  579 kr/m²
  1 350 kr/m²
  Flerfärgad
  0,48 m2/frp
  Klinker
  Formhome Marrakech
  20x20 cm
  Visa Produkt
  649 kr/m²
  1 496 kr/m²
  Svart/Vit
  0,27 m2/frp
  Kakel
  Formhome Marrakech
  -
  Visa Produkt
  679 kr/m²
  1 250 kr/m²
  Grå
  0,48 m2/frp
  Kakel
  Formhome Marrakech
  -
  Visa Produkt
  883 kr/m²
  1 355 kr/m²
  Grön
  0,27 m2/frp
  Marockanskt Kakel
  Formhome
  15x15 cm
  Visa Produkt