Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6%

  Underhållsolja Berg & Berg 1 liter, Vit

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 243 kr

  Du sparar 14 kr

  229 kr

  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Används vid slutpolering och skötsel av oljebehandlade trägolv. Underhållsolja i natur är för mörka golv och underhållsolja i vitt för ljusa golv.

  Läs mer
  För vitoljade golv rekommenderas vit trägolvssåpa och vit underhållsolja. För naturellt oljade golv rekommenderas naturell trägolvssåpa och naturell underhållsolja. Oljad parkett ger en naturlig och ombonad känsla i hemmet. För att du ska kunna njuta riktigt länge av ett golv med oljebehandlad yta är det viktigt att du redan från början sköter golvet rätt. Med tiden blir golvet allt mer tåligt och lättskött, eftersom ytbehandlingen skapar en skyddande film som håller smutsen borta från parketten. För att ditt golv ska få ett långvarigt skydd måste du direkt efter läggningen rengöra det från damm och våttorka med trägolvssåpa som vid ”normal rengöring”. Golv som är utsatta för stark gångtrafik (t ex kök och hall), bör behandlas ytterligare en gång med underhållsolja direkt efter läggningen, dvs före behandlingen med trägolvssåpa. Tänk på att oljan ska härda ut innan den utsatts för vatten (ca 48 timmar). Samtliga Swedish Classics skall alltid behandlas med underhållsolja direkt efter installation.

  OBS! Säljs endast med golv från Berg & Berg.

  Egenskaper

  Varumärke Berg & Berg
  Art.Nr. 9200000210
  Färg Vit
  Utförande Vitolja
  Volym 1 l
  Typ Olja

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Typ
  Färg
  Volym
  229 kr
  243 kr
  Olja
  Natur, Vit
  1, 2,5 l
  127 kr
  140 kr
  Olja
  Transparent
  0,5 l
  Visa Produkt
  239 kr
  256 kr
  Underhållsolja
  -
  1 l
  Visa Produkt
  369 kr
  389 kr
  Hårdvaxolja
  -
  0,5 l
  Visa Produkt

  Andra som köpte Underhållsolja Berg & Berg köpte också