020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6% Rabatt

  BerryAlloc Sealant Fogmassa

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 159 kr

  Du sparar 10 kr

  149 kr

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  En fog- och tätningsmassa med mycket hög limstyrka.

  Läs mer
  Designen är identisk med Intakt fönstrens och fönsterdörren kan också fås med samma sorts spröjs. Tänk på att undre kanten i dörrens glas ska linjera med samma kant på fönstret. Välj alltså fönster och fönsterdörr med samma glasning.

  Hängning anges utifrån sett.
  En fönsterdörr med hängning Vänster har gångjärnen på vänster sida utifrån sett.

  Färg
  Som standard är fönstren vita (RAL 9010 glans 30 utvändigt och NCS S 0502-Y invändigt). Det finns ett antal standardfärger som tillval, men man kan även få vilken färg man önskar, ring in till vår kundservice för offert.

  Infästning Fönsterdörrar

  Karmhylsa Adjufix ingår och är alltid förmonterad. Till hylsorna behövs en infästningsskruv (medlevereras ej) som är anpassad för karmhylsan. Beroende på väggens material finns olika infästningsskruvar på marknaden. Skruven ska vara för tungt montage och det är viktigt att skruvskallen är anpassad för karmhylsan.

  Garanti
  10 år (se PDF för mer info)

  Glassäkerhet
  Från 1 januari 2013 gäller nya lagkrav i BBR. De nya kraven syftar till att öka personsäkerheten och särskilt stärka skydden vid de utrymmen där barn håller till.
  Tidigare har BBR endast omfattat nybyggnation av bostäder, men från 1/1 2013 gäller BBR även vid ändring av bostad (t.ex. byte av fönster eller dörr).
  Det innebär att byte av fönster eller dörr nu faller under direktiven i BBR 19. De standarder för säkerhetglas som tidigare gällt vid nybyggnation gäller alltså nu också vid fönsterbyten i befintliga hus. Läs mer i PDF:en Glassäkerhet BBR.

  Produkten säljs i modulmått, se mer information om modulmått i PDF "Modulmått, Glaslinjering och Hängning".

  Egenskaper

  Varumärke BerryAlloc
  Art.Nr. 63000606
  Nyans Vit

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!

  Andra som köpte BerryAlloc Sealant Fogmassa köpte också