Färgspruta

Det finns ingenting som så snabbt kan förändra utseendet på ett rum eller en möbel som ett nytt lager färg. Istället för att köpa nytt är det vänligare mot såväl naturen som din plånbok att istället måla om den tråkiga gammla byrån. För större ytor, så som väggar och tak är en kvalitativ färgspruta oumbärlig. Med detta redskap går arbetet fortare samtidigt som resultatet blir så mycket bättre. Söker du efter en färgspruta online är du välkommen in till oss hos bygghemma.se. Vi har flera olika modeller från välkända varumärken, redskap som garanterar att arbetet blir både roligt och effektivt.

Läs mer...
 
Visar 3 av 3 produkter
18% rabatt
Färgspruta HVLP Black & Decker Golvplacerad

999 kr

1.219 kr


Leverans inom <strong>3-5 vardagar</strong>
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Färgspruta HVLP Black & Decker Handhållen

779 kr

865 kr


Leverans inom <strong>3-5 vardagar</strong>
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Färgspruta Ryobi P620 One+

1.069 kr

1.187 kr


Leverans inom <strong>5-10 vardagar</strong>
Finns i flera varianter.
Gå till produkt

rabatt
Kampanj

Leverans inom
Finns i flera varianter.
Gå till produkt Gå till produkt Lägg i varukorg

För stora ytor och små detaljer

När det är dags att måla om tak och väggar kommer färgsprutan att vara din bästa vän. Du fyller enkelt redskapets behållare med färg och sen är det bara att rikta sprutan mot den yta du önskar täcka. Färgsprutan är även lämplig för användning utomhus, så länge det finns ett eluttag inom rimligt avstånd. Kanske behöver staketet målas om eller så är det förrådet som är i behov av ett nytt lager färg, oavsett vad kommer arbetet gå snabbt och enkelt. Möjligheten att, på vissa modeller, justera munstycket gör maskinen lämplig även för annan typ av målning. Schabloner i barnrummet målas enkelt med hjälp av en färgspruta och så gör även de mindre barnmöblerna. Tänk på att använda någon form av andningsmask när du målar, så att du på så vis minskar risken för inandning av ohälsosamma partiklar.

Ledande varumärken för hemmafixaren

Är det dags att måla om där hemma? Vill du att arbetet skall vara avklarat så snabbt som möjligt? Investera då i en bra färgspruta. Letar du efter en färgspruta på nätet hittar du rätt modell hos oss på bygghemma.se. I vårt stora sortiment har du allt du behöver för kommande projekt, alltid till bra priser och från välkända varumärken.