Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Mittmodul In Living Pacha Manchester

Mittmodul In Living
Pacha Manchester

fr.2 522 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 399 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Mittmodul In Living Pacha Manchester är den perfekta lösningen för att skapa en exklusiv och bekväm sittplats i ditt hem.
Varumärke

Beskrivning

Mittmodul In Living Pacha Manchester är den perfekta lösningen för att skapa en exklusiv och bekväm sittplats i ditt hem.
Denna Manchester-modul är tillverkad av högkvalitativa material, med en trä- och plywoodstomme som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Sittdynan är gjord av skum och ryggdynan av fiber vilket ger en mjuk och bekväm känsla när du sitter.

Pacha Mittmodul är inte bara en snygg möbel, den är också mycket praktisk och bekväm. Sittdynan i skum och ryggdynan i fiber ger en mjuk och stödjande känsla som håller dig bekväm under långa sittningar. Manchester-tyget ger en elegant touch till din inredning och tillsammans med de massiva träbenen ger den en modern och exklusiv look.

Denna mittmodul är även mycket hållbar och tillverkad av högkvalitativa material. Trä- och plywoodstommen garanterar stabilitet och lång livslängd. Dessutom är Pacha Mittmodul certifierad enligt Oeko-Tex-standarden vilket betyder att den är fri från skadliga kemikalier.

Egenskaper

VarumärkeIn Living
Art.Nr.1769030I
FärgBlå, Vit
Bredd87 cm
Höjd79 cm
Djup108 cm
TypMittmodul
SeriePacha
FormRak
Sittdjup68 cm
Sitthöjd48 cm