12% Rabatt

Handdukstork Nordhem Ekenäs BxH: 725x675 mm. El. Krom

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 9 860 kr

Du sparar 1 183 kr

8 677 kr

Delbetala från 335 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Ekenäs handdukstork i grundversion för centralvärme. Ekenäs är en klassisk handdukstork från Nordhem som utstrålar tidlös elegans och är för dig som vill ha en traditionell stil i ditt badrum. Ett hantverk med utsökt kvalitet i minsta detalj. Matchande ventiler finns för att ge ett komplett intryck. En handdukstork med gott om utrymme för dina handdukar. Nordhem Ekenäs handdukstork med Elanslutning levereras monteringsklar med elpatron samt fabriksfylld med vätska. Elpatron med 1,4 m. kabel som tar minimalt med utrymme. Kräver kopplingsdosa och strömbrytare.

Läs mer
En handdukstork från Nordhem i elegant och tidlös design fulländar upplevelsen i badrummet, gästtoaletten, entrén, köket eller tvättstugan. En skön värmekälla som samtidigt ger behagligt varma handdukar. Nordhem handdukstorkar är av hög kvalitet och specialkonstruerade för att fördela värmen över hela ytan, precis som traditionella radiatorer. De ger inte bara en snabb och effektiv torkning av handdukarna utan även uppvärmning av hela rummet.

Handdukstork el:
- Levereras monteringsklar med steglös elpatron och är fabriksfylld med glykol. Detta medför att Nordhem står för fyllningsgaranti.
- Elpatronen ansluts som standard på höger undersida på handdukstorken.

Handdukstork centralvärme (el & vatten):
- Köp till ventil och elpatron. Dessa ingår ej. Genom att ansluta handdukstorken till både vattenventil och elpatron får man det bästa av två världar. På vinterhalvåret nyttjar man centralvärmen och på sommarhalvåret när luftfuktigheten är som högst så använder man elpatronen för att få sköna, torra handdukar.
- Nordhems handdukstorkar för centralvärme bör endast kopplas in i ett slutet vattensystem, ej *VVC

*VVC: Varmvattencirkulation är ett sätt att reducera tiden det tar att få varmt vatten till ett tappställe genom att installera en cirkulationsledning för varmvatten.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Nordhem
Art.Nr. EKE0770
Färg Krom
Anslutning El
Bredd 725 mm
Höjd 675 mm
Anslutning Vatten Nej
Anslutning El Ja
Serie Ekenäs
Effekt 150 W
Spänning 230 V
Montering Anslutning Höger (Elpatron ingår), Anslutning Vänster (Elpatron ingår)
Typ Handdukstork
Ean 7340100013191

Tillbehör du kan behöva

 • Nordhem Handdukskrok Byxelkrok

  Byxelkrok Nordhem Handdukskrok, Plast

  88 kr

  100 kr

  Köp till
 • Nordhem Handdukskrok Byxelkrok Svart Plast

  Byxelkrok är namnet på vår handdukskrok som passar handdukstorkar med horisontella rör med en diameter på 19-22 mm. Kroken knäpps enkelt och mjukt på och av, och skaver inte på handdukstorken. Dessutom passar den lika bra på duschväggen där du kan hänga baddräkten, träningskläderna eller badrocken på tork. Kroken är tillverkad i kvalitetsplast och är ytterst hållbar. Materialet och den låga vikten gör att kroken inte riskerar att skada klinker eller porslin om den tappas. Fins i svart. Byxelkrok passar till följande handdukstorkar i Nordhems sortiment: Nääs, Almenäs och Hästevik.

  88 kr

  100 kr

  Köp till