15% Rabatt

Handdukstork Somatherm Lycke BxH: 525x1035 mm. LSH-12-RS Kombi, Dold anslutning

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 8 550 kr

Du sparar 1 243 kr

7 307 kr

Delbetala från 292 kr/mån

Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Handdukstork Somatherm Lycke är en praktisk och användbar handdukstork i modern och elegant design. Kombinerad el- och vattenhanddukstork eller bara el med olika anslutningar. Tack vare antalet ribbor så får det plats med många handdukar, perfekt för den större familjen eller stora badrummet. 5 års garanti.

Läs mer
Handdukstork el
En elpatron i det ena lodräta röret värmer vätska som sedan cirkulerar och åstadkommer en jämn uppvärmning av torken. Elpatronen monteras alltid nederst på handdukstorken.

Handdukstork vatten & el
Vattenanslutningen kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC). Radiatorventilen är anpassad för tvårörssystem (vid ett-rörssystem måste separat ventil beställas). Finns med inbyggd dimmer eller med inbyggd dimmer & timer. När värmesystemet är avstängt under sommarhalvåret stänger man av radiatortermostaten och sätter på elpatronen. På så sätt hålls kondens och fukt borta även sommartid.
OBS! Separat avstängning på fram och returledning är ej tillåtet!

Övrigt
Dimmer: Med RS-styrningen behövs inga dosor eller liknande utan den ansluts direkt i ett av de nedre väggfästena på handdukstorken. Levereras med dolt montage men kan enkelt göras om till utanpåliggande montage.
Dimmer & Timer: Temperaturen regleras i 5 st olika steg från 20-100% av effekten. Med den inbyggda timern kan tiden justeras från 2-10h samt även justera effekten under timer tiden.

Rengöring
För att rengöra produkten så skall man torka den med en mjuk ren trasa. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Somatherm
Art.Nr. 9412005
Färg Krom
Anslutning Vatten & El
Utförande Strömbrytare med dimmer
Bredd 525 mm
Höjd 1035 mm
Modell Välvd
Djup 200 mm
Serie Lycke
Effekt 135 W
Stickpropp Nej
Spänning 230 V
Montering Högermontage, dold anslutning
Yta Blank
Typ Handdukstork
Ean 7350021292780

Andra som köpte Handdukstork Somatherm Lycke köpte också