5% Rabatt

Köksblandare Damixa Fern med G-Pip Nej

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 1 995 kr

Du sparar 100 kr

1 895 kr

Delbetala från 73 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Köksblandare Damixa Fern med G-Pip är en ettgreppsblandare i krom med hög och svängbar pip som finns att köpa med och utan diskmaskinsavstängning. Köksblandaren har vattensparfunktionen Twist & Save och keramisk insats. Köksblandare Damixa Fern med L-Pip är utrustad med skållningsskydd, Eco-save, Rub Clean och Twist & Save.

Läs mer
En funktionell blandare med öga för miljön. Med hjälp av funktionen Twist & save kan du spara 40-50% av din normala vattenförbrukning, vilket är en fördel för dig och miljön. Du vrider locket ett kvarts varv och blockerar handtaget från att öppnas fullt. När du behöver fullt tryck vrider du bara tillbaka. Du bestämmer när du vill spara. Du har dessutom ett skållningsskydd i blandaren. Blandaren levereras med Soft-Pex anslutningsslangar för en enkel anslutning. Strålsamlaren har rub-clean funktion för enkel rengöring. På Fern köksblandare med höga pipar kan du vid installation besluta om pipen skall utgå från vänster, höger, rakt bakom eller 45 grader på vardera sidan. Dvs 5 olika positioner.

Övrigt:
- Rub-Clean sil.
- Keramisk insats.
- Skållningsskydd.
- Svängbar utloppspip.
- Eco-Save vattensparfunktion.
- Twist & Save vattensparfunktion.
- 120 graders svängbarhetsbegränsning.

Skållningsskydd
Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och Termostater med denna symbol är extra säkra.

Twist & Save
Blandare där du kan välja att spara vatten genom att sätta “Vrid & Spara”-funktionen på sparläge. “Vrid & spara”-funktionen är den första i sitt slag på marknaden.

Eco-save
En funktion som sparar vatten. Aktiveras med hjälp av en liten skruv i den keramiska insatsen. Du kan spara vatten vilket är bra både för dig om miljön. På duschar indikerar denna symbol att en strypning är förinstallerad. Om man önskar ett högre vattenflöde kan denna avlägsnas.

Rub Clean
Med Rub-Clean funktionen kan kalk enkelt tas bort från strålsamlare och duschmunstycken utan att dessa behöver avlägsnas eller att kemikaler behöver användas. Gnugga med ett finger över strålsamlaren eller munstyckena på din dusch så tas kalkansamlingarna bort.

Rengöring
För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Garanti
Produkter som konstateras vara behäftade med fabrikationsfel byts eller repareras utan kostnad. 2 års fullständig garanti därefter 5 års droppgaranti.

Egenskaper

Varumärke Damixa
Art.Nr. 680660000
Färg Krom
Diskmaskinsavstängning Nej
Piputsprång 214 mm
Serie Fern
Funktion Skållningsskydd, Eco-save, Rub Clean, Twist & Save
Svängbar Pip Ja
Anslutning Vatten Ø10 mm
Grepp Ettgreppsblandare
Typ Köksblandare
Ean 5708516813477

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Köksblandare Damixa Fern med G-Pip

1 595 kr

2 295 kr

Köksblandare Hansgrohe Talis S Variarc med Diskmaskinavstängning

1 175 kr

4 607 kr

Köksblandare Tapwell Ringo RIN 885 med Utdragbar Pip

3 596 kr

3 995 kr

Köksblandare Tapwell Ringo RIN 886 Krom

3 596 kr

3 995 kr

Köksblandare Mora Cera K5

1 117 kr

2 099 kr

Diskmaskinsavstängning Ja, Nej Ja Ja Ja -
Piputsprång 214 mm 178 mm 202 mm 242 mm 237 mm
Serie Fern Talis Ringo RIN Ringo RIN Cera
Funktion Skållningsskydd, Eco-save, Rub Clean, Twist & Save AirPower, QuickClean - - Ecosafe, ESS
Anslutning Vatten Ø10 mm G 3/8 Ø10 mm Ø10 mm Ø10 mm
Höjd - 353 mm 375 mm 392 mm 391 mm
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt