Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Side by Side Smeg FQ960

Side by Side Smeg
FQ960

fr.47 995 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Smeg French Door FQ960 Side by Side kommer utrustad med självavfrostande funktion, semesterfunktion och multizon. Njut av skönheten och bekvämligheten i detta french door kombiskåp.
Varumärke

Beskrivning

Smeg French Door FQ960 Side by Side kommer utrustad med självavfrostande funktion, semesterfunktion och multizon. Njut av skönheten och bekvämligheten i detta french door kombiskåp.
Denna kyl tillhör Smeg Victoria-serien som är inspirerad av Smegs första spisar från 1948. Victoria-serien är känd för sina stilsäkra och unika produkter, som skapar en varm och inbjudande atmosfär i hemmet. Material och ytbehandlingar gör produkterna både funktionella och harmoniska.

Genom sina studier av stiltrender har Smeg utvecklat en side-by-side-kyl som tilltalar alla. Kylskåpet har den populära "French Door"-designen, vilket innebär att frysen är placerad nederst och ger en utmärkt överblick över både kylen och frysen. Skåpet har också en användarvänlig display på dörren, vilket gör det möjligt att styra alla funktioner direkt från utsidan. Dessutom har kylskåpet LED-belysning för att ge bra och energisnålt ljus i hela kyldelen.

För Smeg är stil ett viktigt begrepp. Produkterna ska inte bara vara funktionella, utan också kommunicera med omgivningen och användarna. Genom att fokusera på design och detaljer skapar Smeg hem som speglar de människor som bor där. Köket är en central plats där alla funktioner samlas för trevliga stunder och sammankomster.

Smeg har en egen inredningsstudio där de bedriver noggrann forskning om estetik och stil. De samarbetar med internationellt erkända arkitekter för att kombinera teknik och stil och skapa produkter med en stark varumärkesimage. Smeg French Door FQ960 är en perfekt representation av detta, med sin eleganta design och praktiska funktioner.

Egenskaper

VarumärkeSmeg
Art.Nr.FQ960P5S
FärgCreme, Pastellblå
UtförandeFristående
EnergieffektivitetF
BelysningJa
TypKyl/frys
Automatisk AvfrostningJa
Kabellängd2.4 m
Spänning230 V
Djup705 mm
DisplayJa
Höjd1870 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys196 l
Nettovolym Kyl581 l
Bullernivå39 dB(A)
Energiförbrukning415 kWh/år
KolsyremaskinNej
Bredd915 mm
Volym385 l
Tillverkarens Art.Nr.FQ960P5, FQ960PB5
Vikt168, 177 kg