Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS
Kyl/Frys AEG SCE81816TS

Kyl/Frys AEG
SCE81816TS

11 894 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Integrerad kyl/frys med en volym på 192/61 liter och självavfrostande frys. För helintegrering, installation med glidskenor.
Varumärke

Beskrivning

Integrerad kyl/frys med en volym på 192/61 liter och självavfrostande frys. För helintegrering, installation med glidskenor.
Specifikationer
- LED-displayen med avancerade touchkontroller ger dig fullständig kontroll över livsmedelsförvaringen
- Små och energisnåla LED-lamporna ger en stark, jämn belysning i hela utrymmet
- FrostMatic-funktionen aktiverar den maximala fryseffekten så att dina färska varor fryser så snabbt som möjligt
- Twintech-systemet gör att frukt och grönt förvaras vid exakt rätt temperatur och luftfuktighet, så att deras fräschör, krispighet och naturliga smak bevaras längre

En utsökt måltid börjar med färska, fina ingredienser. Twintech-systemet gör att frukt och grönt förvaras vid exakt rätt temperatur och luftfuktighet, så att deras fräschör, krispighet och naturliga smak bevaras längre. LED-displayen med avancerade touchkontroller ger dig fullständig kontroll över livsmedelsförvaringen. Med lätta tryckningar justerar du inställningarna, medan information visas på displayen om temperatur och valda funktioner. De små och energisnåla LED-lamporna ger en stark, jämn belysning i hela utrymmet. Mer plats och lägre elräkning ingår i priset!

När du lägger in nyköpta färska matvaror i frysen är det mycket viktigt att den nödvändiga frystemperaturen nås snabbt. Med funktionen FrostMatic når denna frys maximal fryseffekt på nolltid så att allting fryses snabbt. Detta bevarar dina livsmedels utseende samt deras inre godhet. När allt är fryst återställer produkten standardinställningen. Frysen är dessutom helt självavrostande.

Den här kyl-frysen har kyl- och frysfack som styrs separat, vilket ger dig fler alternativ att välja mellan. Du kan ställa in temperaturerna så att de matchar dina egna önskemål och justera dem när så krävs. LCD-displayen ger dig information om inställd temperatur och övriga funktioner. Tack vare dubbla termostater kan du styra kylen och frysen separat.

En fläkten cirkulerar luften och ger en jämn temperatur i kylen. Aktivera CoolMatic-funktionen och du får snabbt ner temperaturen i kylen. Perfekt för att snabbt kyla ner råvaror - till exempel när du storhandlat eller lägger in mycket varor på en gång. Efter sex timmar återgår temperaturen automatiskt till den du tidigare hade inställd. FrostMatic ger dig extra kyla i frysen när du behöver det - till exempel när du ska frysa in mycket varor. Infrysningsfunktionen avslutas automatiskt efter 52 timmar - alltså ingen risk att den glöms på.

Ska du vara borta en längre tid kan semesterfunktionen komma till hands. När den är aktiverad fungerar frysen som vanligt, men kylen håller en temperatur på +14°. På så vis minskar energiförbrukningen och du slipper eventuella problem med dålig lukt.

Om temperaturen skulle bli för hög i frysen varnar den med både ljus och ljud både för öppen dörr och hög temperatur.

Kylskåpshyllor: 3 fullbreda, 1 Flexi-hylla, Härdat glas med list fram -och baktill. Dubbla grönsakslådor.
Fryshyllor: 2-Fullbredd-Glas, 3 Fryslådor: 3 i transparent plast.

Egenskaper

VarumärkeAEG
Art.Nr.925501035
FärgVit
UtförandeIntegrerad
EnergieffektivitetG
Tillverkarens Art.Nr.925501035
TypKyl/Frys
Automatisk AvfrostningJa
Spänning230 V
Djup54,9 cm
DisplayJa
Höjd177,2 cm
IsmaskinNej
Effekt140 W
Vikt58 kg
Bredd54 cm
EAN-nr7332543508488