9% Rabatt

Glasfiberpool Chemoform 8,30 x 3,45 m

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 230 000 kr

Du sparar 21 000 kr

209 000 kr

Tillverkningsvara
- Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Om du letar efter det enklaste sättet att bygga en pool har du hittat rätt, en glasfiberpool kräver minimal installation. Poolstommen levereras färdigtillverkad och du slipper poolbyggnaden, tack vare den självbärande konstruktionen behövs ingen stöttande vägg eller efterfyllning. Glasfiberpoolerna produceras i Finland och är speciellt framtagna efter vårt nordiska klimat. Poolerna består av 6 skikt och är mycket stabila och tåliga. Metoden som används är mycket moderna och spraytekniken ger sömnlösa övergångar. Toppskiktet av poolen är ett tjockt gelcoatskit och speciellt utvecklat för att passa poolkemikalier, underliggande skit består av iso- och ortopolyester. Poolen är även förstärkt med en glasfiberarmering och har en stålbalk på övre kanten och i den undre mittdelen av poolen. Genom denna gedigna konstruktion är inte en betonggjutning eller en stödmur nödvändig. Den smarta designen på dubbeltrappan med ingång från både väster och höger sida ger en sitt och vilodel i mellan trapporna. Poolens speciella trapplösning ger poolen det där lilla extra.

Läs mer
Ett visst förarbete krävs även för en glasfiberpool. Förutom utgrävningen förbereder man en bädd med packad makadam som behöver vara helt jämn. Poolen kräver att den underliggande marken dräneras. Glasfiberpoolen levereras med specialtransport till tomten och sätts med en kran direkt i den förberedda gropen. OBS! Mycket viktigt att gropen är klar när leverans sker.Tänk på att du behöver ha ca 50 cm plats på alla sidor (räknad från den översta kanten) för att få plats att installera rörsystemet och koppla till alla inbyggnadsdelar och ledningar till sandfiltret. På plats installeras därefter inbyggnadsdelarna (räkna med en torktid för limmet på ca ett dygn). Poolen är förberedd för bräddavlopp och två inlopp, installation av belysning är möjlig. Därefter är poolen klar och kan fyllas med vatten.

Det är en mycket robust och tålig konstruktion som består av 6 skikt. Vid tillverkningen används den moderna spray-metoden med fördelen av sömlösa övergångar. Toppskiktet är ett tjockt gelcoat-skikt som är utvecklat speciellt för pool och anpassat för användning av samtliga poolkemikalier. Underliggande skikt består av iso- och ortopolyester. Poolen är dessutom förstärkt med en glasfiberarmering och har en stålbalk på övre kanten och i den undre mittdelen av poolen. Tack vare denna mycket stabila konstruktion är en stödmur eller betonggjutning inte nödvändig. Förstärkningen garanterar dessutom att poolen kan tömmas och stå utan vatten utan problem. Önskas det en ytterligare isolering kan det självklart läggas ett extra skikt (t ex frigolit) på poolens utsida vid poolbygget.

Detta ingår
- Glasfiberpool
- Inbyggnadsdelar i ABS, bräddavlopp, inlopp, väggenomföring, bottenavlopp
- Rördelar för montage, samt ändamålsenligt lim och rengöringsvätska för monteringen
- Sandfilteranläggning

OBS! Vid leverans krävs hjälp med avlastning i form av kranbil vilket köparen ansvarar för. Vid avsaknad av avlastningshjälp debiteras extra kostnader ovillkorligen köparen. Vill du ha hjälp med att boka kranbil kontakta oss via telefon på telefonnummer 020 - 25 00 25.
När du är klar med förarbetet (gropen) så kontaktar du oss för leverans, dock senast 6 månader efter beställning. Viktigt att det är farbar väg för lastbil + kranbil.

Egenskaper

Varumärke Chemoform
Art.Nr. 47738313
Utförande Nedgrävd
Form Rektangulär
Färg Ljusblå, Vit
Bredd 345 cm
Längd 830 cm
Djup 130 cm
Material Glasfiber
Typ Pool

Tillbehör du kan behöva