9% Rabatt

Glasfiberpool Chemoform 8,30 x 3,45 m

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 230 000 kr

Du sparar 21 000 kr

209 000 kr

Tillverkningsvara
- Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Om du letar efter det enklaste sättet att bygga en pool har du hittat rätt, en glasfiberpool kräver minimal installation. Poolstommen levereras färdigtillverkad och du slipper poolbyggnaden, tack vare den självbärande konstruktionen behövs ingen stöttande vägg eller efterfyllning. Glasfiberpoolerna produceras i Finland och är speciellt framtagna efter vårt nordiska klimat. Poolerna består av 6 skikt och är mycket stabila och tåliga. Metoden som används är mycket moderna och spraytekniken ger sömnlösa övergångar. Toppskiktet av poolen är ett tjockt gelcoatskit och speciellt utvecklat för att passa poolkemikalier, underliggande skit består av iso- och ortopolyester. Poolen är även förstärkt med en glasfiberarmering och har en stålbalk på övre kanten och i den undre mittdelen av poolen. Genom denna gedigna konstruktion är inte en betonggjutning eller en stödmur nödvändig. Den smarta designen på dubbeltrappan med ingång från både väster och höger sida ger en sitt och vilodel i mellan trapporna. Poolens speciella trapplösning ger poolen det där lilla extra.

Läs mer
Glasfiberpoolerna produceras i Finland och är speciellt framtagna efter vårt nordiska klimat. Poolerna består av 6 skikt och är mycket stabila och tåliga. Metoden som används är mycket moderna och spraytekniken ger sömnlösa övergångar.

Toppskiktet av poolen är ett tjockt gelcoatskit och speciellt utvecklat för att passa poolkemikalier, underliggande skit består av iso- och ortopolyester. Poolen är även förstärkt med en glasfiberarmering och har en stålbalk på övre kanten och i den undre mittdelen av poolen. Genom denna gedigna konstruktion är inte en betonggjutning eller en stödmur nödvändig.

Den smarta designen på dubbeltrappan med ingång från både väster och höger sida ger en sitt och vilodel i mellan trapporna. Poolens speciella trapplösning ger poolen det där lilla extra.

Egenskaper

Varumärke Chemoform
Art.Nr. 47738313
Utförande Nedgrävd
Form Rektangulär
Färg Ljusblå, Vit
Bredd 345 cm
Längd 830 cm
Djup 130 cm
Material Glasfiber
Typ Pool

Tillbehör du kan behöva