23% Rabatt

Poolkemi Clear Pool Teststickor pH/klor/brom/alkalinitet

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 129 kr

Du sparar 30 kr

99,00 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Steg 5 - Rengöring och tillbehör. Oavsett vilken desinficeringsmetod som används ska vattnet kontrolleras regelbundet med avsett testset eller teststickor för att försäkra sig om att vattnet håller rätt värden. Dessa teststickor mäter värdet av pH, klor, brom och alkalinitet i vattnet och levereras i en tub om 50 stickor. Doppa, vänta, och läs av värdet. Alla våra produkter är placerade i ett fem-stegs-system, i den ordning de skall användas i vattnet.

Egenskaper

Varumärke Clear Pool
Art.Nr. 2306754
Typ Teststickor

Tillbehör du kan behöva

 • Poolkemi Clear Pool Teststickor pH/aktivt syre/alkalinitet

  Steg 5 - Rengöring och tillbehör. Oavsett vilken desinficeringsmetod som används ska vattnet kontrolleras regelbundet med avsett testset eller teststickor för att försäkra sig om att vattnet håller rätt värden. Dessa teststickor mäter värdet av pH, aktivt syre och alkalinitet i vattnet och levereras i en tub om 50 stickor. Doppa, vänta, och läs av värdet. Alla våra produkter är placerade i ett fem-stegs-system, i den ordning de skall användas i vattnet.

  99 kr

  129 kr

  Köp till
 • Poolkemi Clear Pool Starterset med Klor

  Poolvård enligt 5-stegs-systemet. Innehåller 1,5 kg Sänker pH granulat, 1 kg Höjer pH granulat, 1 kg Snabbklor granulat, 1 l Hindrar Alger Standard, testset samt poolvårdsguide. Biocider skall användas på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

  399 kr

  499 kr

  Köp till

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
179 kr
199 kr

Andra som köpte Poolkemi Clear Pool Teststickor pH/klor/brom/alkalinitet köpte också