Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

ABL | Säkerhetsprodukter för hemmet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad är ABL?
Har ABL godkända produkter?
Tillverkar ABL stickproppar?

ABL är ett familjeföretag som bildades redan 1923 i Tyskland. ABL tillverkar lågspänningsutrustning som passar alla och som hjälper till med att hålla både människor och egendom säkra. 1925 uppfann ABL Schuko-pluggen - alltså originalet till de jordkontakter som idag används till exempel i Sverige. I Början av 30-talet utvecklade man den första automatsäkringen och 2011 utvecklade man en laddstation för elfordon. ABL är alltså ständigt i framkant av utvecklingen på elsidan. Alla ABL:s produkter utvecklas, tillverkas och testas på den egna anläggningen.

Vägguttag samt kabel och sladd

ABL säljer tåliga, godkända säkerhetsprodukter anpassade för det nordiska klimatet. Artiklarna är oumbärliga vid all slags byggarbete i hemmiljö och för proffs. Både säkerhet och tillgänglighet förbättras med ABL:s produkter och rekommenderas varmt för användning.

För förlängningssladdar och kabel fungerar skarvuttagen utmärkt och de kan fås i olika modeller och dimensioner. Du handlar allt detta billigt online hos oss på bygghemma.se.