Amplecta

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Alltsedan starten 2002 har det svenska företaget Amplecta varit en ledande aktör på marknaden för insektsbekämpning och andra produkter relaterade till aktivt liv utomhus. Amplecta var det första varumärket som tog de revolutionerande koldioxidfällorna till Europa, och man har också varit tidiga med att ta fram elektriska insektsfällor anpassade för utomhusbruk under tuffa väderförhållanden. Bland företagets övriga produkter återfinns bland annat helt nedbrytningsbara påsar i bioplast. Här hos oss på Bygghemma hittar du flera högkvalitativa, säkra och prisvärda produkter från Amplecta.

Är myggfällor från Amplecta prisvärda?

Ja, de populära fällorna från Amplecta ligger lågt i pris jämfört med många konkurrenter, samtidigt som det är effektiva och skonsamma gentemot människor, djur och miljö. Hos oss på Bygghemma hittar du billiga produkter från Amplecta tillgängliga online.

Är Amplectas produkter miljövänliga?

Hållbarhetsaspekten är viktig i Amplectas arbete och det återspeglas i företagets produkter. De insektsfällor, myggmedel och övriga varor man producerar bygger på metoder och tekniker som har låg påverkan på miljö och hälsa.

Är Amplectas produkter barnsäkra?

Amplecta lägger stor vikt vid säkerhetsfrågor och deras produkter är framtagna för att kunna fungera riskfritt i miljöer med barn. Produkterna är många gånger gift- och luktfria, oavsett om det gäller insektsfällor eller andra varukategorier.