Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Blue Rabbit är ett belgiskt märke som kommer från företaget KBT. De erbjuder ett nytt sätt att ha kul med förstklassiga lektorn för barn. För Blue Rabbit står alltid kreativitet, lärande och lek i centrum. Alla lektorn från Blue Rabbit håller hög kvalitet som står kvar i många generationer framöver.

Lekplats & lekplatsutrustning till ett bra pris

För barn finns det ingenting bättre än att vara utomhus och leka. Det leder till glada barn som är aktiva och hälsosamma. Därför har Blue Rabbit skapat en ny generation av lekplatsutrustning för att hålla barnens fantasi levande. Trädet håller hög kvalitet och är impregnerat och är fritt från krom.

Komplett paketlösning till ett bra pris

Fördelen med Blue Rabbit är att det är enkelt att montera tillsammans så barnen kan börja leka direkt. Alla lektorn levereras med monteringsanvisning för snabb montering. Här på Bygghemma säljer vi produkter online från Blue Rabbit till ett bra pris.