Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Bowflex | Träning på dina villkor

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Sedan starten 1986, har Bowflex fokuserat på att utveckla träningsprodukter för hemmabruk av sådan kvalitet att ett gymkort känns överflödigt. Resultatet är innovativa lösningar inom styrke- och konditionsträning som passar både nybörjaren och den professionella atleten.

Träna när och hur du vill

Med ett hemmagym behöver du inte snöra på dig skorna och bege dig ut i ruskigt väder för att hålla i dina goda vanor. Du slipper trängas bland folk och köa till träningsmaskiner och behöver inte tänka på hur du ser ut. Genom att införskaffa de redskap du behöver kan du istället fokusera på det väsentliga – att utföra din träning och förbättra din hälsa.

Modern teknik

Bowflex träningsprodukter är på samma gång tekniskt avancerade och lätta att använda. Flera av redskapen kan användas tillsammans med Max trainer-appen, som låter dig justera olika funktioner med ett enda klick. Du hittar produkter från Bowflex billigt online hos oss på Bygghemma.