Brennenstuhl | Effektiv arbetsbelysning

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

I över 60 år har Brennenstuhl tillverkat och utvecklat produkter som uppskattas för sin kvalitet. Brennenstuhl ställer mycket höga krav på sig själva, genom krav på utförande och inte minst funktion. Varumärket tummar aldrig på säkerheten utan ser till att alltid möta rådande krav. Det är inte konstigt att Brennenstuhl säljs över hela världen.

Vilken skarvsladd eller förlängningssladd ska jag välja?

Brennenstuhl har olika skarvsladdar, det är viktigt att du tänker på om du ska ha den inne- eller utomhus. Du ska välja rätt klassning för din sladd, för om den exempelvis ska vara utomhus behöver den tåla fukt. Välj gärna en sladd som är lite längre.

Tål alla Brennenstuhl produkter att vara utomhus?

Det framgår tydligt om de inte tål utomhusmiljö. Det är viktigt att aldrig använda produkter som inte tål fukt utomhus, var noga när du väljer en produkt att den är gjord för utomhusbruk. Hos oss på bygghemma.se köper du Brennenstuhl säkra produkter billigt på nätet.