Bullpadel | Högkvalitativa padelrack

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med sina högkvalitativa och väldesignade produkter har spanska företaget Bullpadel gjort succé på marknaden för den populära racketsporten padel. Vi på Bygghemma tycker att det är viktigt med en aktiv fritid, och är därför glada att kunna erbjuda några av Bullpadels professionella och högkvalitativa padelprodukter i vårt sortiment.

Vad är padel?

Padel är en racketsport som spelas inomhus, och som kan sägas vara en slags blandning mellan tennis och squash. Planen påminner om en tennisplan med nät i mitten, men omges av väggar precis som i squash. Sporten är populär såväl i Sverige som utomlands, och Bullpadel tillhör ett av de ledande varumärkena för padelutrustning och tillbehör.

Varför bör jag välja Bullpadel?

Bullpadel arbetar för att ta fram racketar och tillbehör anpassade för spelare inom alla kategorier, från nybörjare till proffs. Med Bullpadels produkter är det helt enkelt lättare att bli en bättre och vassare padelspelare. Investera i din fritid och handla Bullpadel billigt på nätet här på Bygghemma.se.