Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande armeringsleverantör och producent. Man säljer armeringsnät och armeringsstål och har huvudkontor i Halmstad. Företaget ingår i den spanska koncernen Celsa Group, som har sitt huvudkontor i Barcelona, flera stålverk i Europa och försäljningskontor över hela världen.

Armeringsnät i gjutna plattor

Armering innebär att man förstärker en gjuten konstruktion med metall för att få den mer hållbar och undvika att den spricker. Till ytor som inte har så stor belastning, som uteplatser eller garage, gjuter man in armeringsnät i betongplattan. Nätet är gjort av tunna järnrör, och man måste ha minst en rutas överlappning när man gjuter.

Rakstål inuti betongen

Till andra betongkonstruktioner används stål i olika tjocklekar, så kallat rakstål. Man bör se till att stålet kommer i mitten av gjutningen. Celsa Steel Service AB är en stor tillverkare som man kan lita på. Du beställer billigt allt stål du behöver här på bygghemma.se.