CleanWaterTech | Tillbehör för spabad

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

CleanWaterTech satsar på olika vattenreningslösningar och har varit med och bedrivit ett intensivt utvecklingsarbete runt reningslösningar. CleanWaterTech har ett brett utbud i sin portfölj när det kommer till unika produkter och lösningar för rening men även desinficering av vatten. CleanWaterTech lämnar inte några rester av tungmetaller eller andra föroreningar efter sig.

Hur håller jag mitt spabad rent på bästa sätt?

CleanWaterTech har tagit fram produkter som är klorfria och som är säkra att använda för att göra rent spabad med eller mindre pooler. Det bästa är att rengöra enligt dosering en gång i veckan för bästa resultat. Hos oss på bygghemma.se kan du billigt och enkelt köpa CleanWaterTech online.

Sliter CleanWaterTech på rören?

CleanWaterTech har tagit fram produkter som inte angriper rör oavsett material. Du dödar också alla organiska föroreningar och löser upp biofilm effektivt. Samtidigt som de är skonsamma för rören så är de skonsamma för miljön och du kan tömma CleanWaterTech rakt ut i avloppet.