Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Coolest

Coolest | Badbaljor & tyngdtäcken

Coolest ägs av EKC Nordic Trading AB som startades redan 1972 och bedriver grossistverksamhet. Som familjeföretag har man ambitionen att förse svenska marknaden med ett brett sortiment från heminredning till hemelektronik och ute spa.

Filtrera

185kr
2456kr
185
185
2456
2456

Badrumstillbehör

(1)

Duschskrapa

(1)

Badkar

(4)

Badbalja

(4)

Sängkläder

(2)

Täcke

(2)

Grilltillbehör & grillredskap

(3)

Grillbestick

(1)

Gasolflaska & gasolbrännare

(1)

Grillverktyg

(1)

Pizzaugn

(1)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Tyngdtäcke för bra sömnkvalitet

Förbättra nattsömnen och förläng djupsömnen med ett tyngdtäcke. Med hjälp utav tryckstimulans hjälper tyngtäcket dig till att snabbare komma till ro och somna. Den rekommenderade vikten på tyngdtäcket är 10-15% av kroppsvikten. Tyngdtäckena är tillverkade av 100% bomull.

Badbalja för små utrymmen

Att bada är en helt annan upplevelse än att bara ta en dusch och med Coolest kan alla njuta, även du som förut inte haft plats för bad. Den behöver endast fyllas med 100 liter vatten och du kan beställa en korg att sätta på kanten för badattiraljer eller något trevligt drickbart. Med tåliga och pålitliga badbaljor från Coolest ges möjlighet att ta ett bad hemma trots att utrymmet är lite snålt. Unna dig själv lyxen att bada, inte bara duscha. Du beställer enkelt och billigt din badbalja online när det är dags för att äntligen njuta av ett bad.