Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Coolest | Badbaljor & tyngdtäcken

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad är bra med tyngdtäcke från Coolest?
Har Coolest andra produkter än tyngdtäcken?

Coolest ägs av EKC Nordic Trading AB som startades redan 1972 och bedriver grossistverksamhet. Som familjeföretag har man ambitionen att förse svenska marknaden med ett brett sortiment från heminredning till hemelektronik och ute spa.

Tyngdtäcke för bra sömnkvalitet

Förbättra nattsömnen och förläng djupsömnen med ett tyngdtäcke. Med hjälp utav tryckstimulans hjälper tyngtäcket dig till att snabbare komma till ro och somna. Den rekommenderade vikten på tyngdtäcket är 10-15% av kroppsvikten. Tyngdtäckena är tillverkade av 100% bomull.

Badbalja för små utrymmen

Att bada är en helt annan upplevelse än att bara ta en dusch och med Coolest kan alla njuta, även du som förut inte haft plats för bad. Den behöver endast fyllas med 100 liter vatten och du kan beställa en korg att sätta på kanten för badattiraljer eller något trevligt drickbart. Med tåliga och pålitliga badbaljor från Coolest ges möjlighet att ta ett bad hemma trots att utrymmet är lite snålt. Unna dig själv lyxen att bada, inte bara duscha. Du beställer enkelt och billigt din badbalja online när det är dags för att äntligen njuta av ett bad.