Coros | Kreativ träningsutrustning

COROS Wearables är ett företag som med hjälp av högklassig hårdvara och innovativ teknik skapar träningsutrustning för en aktiv livsstil. Alla deras produkter är utformade och testade av idrottare, för idrottare. COROS vill ge atleter världen över pålitliga redskap även i de mest extrema miljöer, produkterna har till och med varit med på jordens högsta punkt. Höj din träningsupplevelse genom att enkelt beställa COROS från oss på Bygghemma.

Vad erbjuder COROS?

COROS tillverkar funktionella och innovativa träningsprodukter. Från smarta klockor och hjälmar, till träningskläder och tillbehör. I produkterna hittar du moderna funktioner som ger dig som användare en möjlighet att träna mer effektivt och samtidigt på ett säkert sätt. Du kan dessutom lita på att den tåliga träningsutrustning som COROS levererar kan vara med dig även i tuffare väderlekar och omgivningar. Men tro för den sakens skull inte att COROS kompromissar med utseendet, produkterna tilltalar den stilmedvetne.

Vem kan använda COROS produkter?

COROS är ett varumärke för alla oss som söker en utmaning. För oss som vill uppleva naturen och för oss som älskar äventyr. Många atleter och proffs världen över använder COROS, vare sig de bergsklättrar, springer marathon eller simmar. Låt dig inspireras och motiveras av sortimentet här på Bygghemma.se.

Filter

Pris
4 560
4 560
4 560
4 560
Kategori
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Pulsklocka Coros Apex Watch
logo-coros-red.jpgFinns i fler färger
fr.4 560 kr
Levereras inom 2-3 veckor
Finns i flera varianter.
Varav 6 färger:
Svart
Grå
Guld
Lila
Silver
Vit
Gå till produkt
Sida 1 / 1