eeese | Ett hälsosamt inomhusklimat

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Luftkvaliteten i våra hem påverkar vårt välmående. Familjer vars hemmiljö består av torr, fuktig eller för varm luft kan till exempel drabbas av torrhosta eller sömnproblem. Med produkter från eeese reglerar du enkelt inomhusklimatet i ditt hem. Varumärket erbjuder stilrena, toppmoderna luftreglerare som dessutom använder det miljövänliga kylmedlet R290, som till skillnad från liknande produkter inte påverkar ozonlagret.

Hur fungerar luftkylning?

Med hjälp av eeese luftkylare kan du sänka temperaturen i ditt hem med flera grader. Nedkylningen sker genom att vatten förångas, och därefter tillåts cirkuleras i rummet med hjälp av rörliga lameller. Heta sommardagar kan en luftkylare ge dig den härliga känslan av en sval och behaglig bris inomhus.

Var bör jag placera min luftreglerare?

Eftersom eeese produkter är utrustade med hjul är de enkla att flytta till den plats där luften behöver regleras. Var du placerar maskinen beror alltså på dina egna behov, vilka kan se olika ut under olika årstider och tider på dygnet.