Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Eibenstock

Eibenstock | Verktyg och maskiner av hög kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Det tyska företaget Eibenstock firade sitt 100-årsjubileum 2019. De tillverkar robusta elektriska verktyg som säljs till byggfolk i hela världen. Företaget satsar stort på teknologi, kvalitet och produktutveckling.

Utvecklar och förnyar sortimentet

Bland de första storsäljarna var deras slagborrmaskin, och de har ett stort nytänkande och vill utveckla nya produkter. Deras robusta maskiner, som till exempel kakelsågar, är uppskattade av byggare. Den smidiga betongblandaren med stora handtag är till exempel perfekt när man ska blanda material med låg viskositet, alltså tröga ämnen som lim, färg och kakelcement. Köp deras kvalitetsverktyg billigt här på vår hemsida.

Kvalitetsmedveten tillverkning

Eibenstock är medlem av flera branschorganisationer, håller sig uppdaterade och fångar upp nya trender för vad marknaden behöver och vill ha. De är kvalitetscertifierade och har också satsat stort på modern teknologi, t.ex. CAD. Nu exporterar de sina elektroverktyg till mer än 80 länder. Du beställer enkelt online ur vårt sortiment här på bygghemma.se.