Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

EMAX COOL | Ett behagligt inomhusklimat

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Ge dig själv ett behagligt inomhusklimat med produkter från Emax Cool. Med portabel luftkonditionering har du möjlighet att anpassa rumstemperaturen efter dina behov. Många airconditioners har ett brett temperaturspann att välja mellan, och erbjuder även olika fläkthastigheter. Ljudnivån är i regel låg, och flera modeller har timerfunktioner som lämpar sig bland annat nattetid.

Vilka fördelar har en airconditioner?

Det som skiljer luftkonditionering från exempelvis bords- och golvfläktar är att de sistnämnda ger en svalkande känsla genom att blåsa ut luft, medan luftkonditioneringen faktiskt sänker temperaturen i ett rum. Värmen förs vanligen ut genom ett fönster eller luftventil genom en ventilationsslang.

Hur fungerar en portabel AC?

En portabel airconditioner är en mindre klimatanläggning som kan kyla alltifrån rum till mindre lägenheter. Eftersom den är flyttbar behöver den inte ha en bestämd plats, utan kan rullas till det utrymme där behov av svalkning finns. Du hittar den billigt online hos oss på Bygghemma.