Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Esylux

Esylux | Elartiklar av hög kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Esylux är ett företag som utvecklar intelligenta automations- och ljuslösningar för bättre energieffektivitet. Företaget har idag över 50 års erfarenhet inom industrin, och har därför en unik kännedom om branschen. Det är idag ett företag som säljer produkter världen över. Esylux fokuserar på att ge bättre livskvalitet på kontor, skolor och vårdinrättningar. Produkter från Esylux är av hög kvalitet och enkla att använda.

Energieffektivitet leder till en bättre miljö

Esylux lägger ett stort fokus på att utveckla produkter som både är bättre för din plånbok och dessutom miljön. Hos Esylux kan du köpa skymningsrelä att styra din belysning med. Det är både enkelt och dessutom energisnålt. Belysningen kommer enbart på när det är mörkt ute, vilket sparar både energi och pengar.

Kvalitet, design och komfort

När du köper produkter från Esylux innebär det en investering för framtiden. Du kan köpa det enkelt online hos oss på Bygghemma och alltid till ett bra pris.