Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

GPBM Nordic | Kreativ belysning

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

GPBM Nordic grundades 1985 och har idag marknadsledande varumärken inom belysning, batterier och brandsäkerhet. Med designprodukter från GPBM Nordic kan du skapa en hemmasfär utifrån dina egna önskningar och behov. Få saker är mer effektiva för att skapa en särskild stämning än just ljuskällor.

Dekorationsbelysning utöver det vanliga

Här på Bygghemma finner du produkter från GP MoodLite – ljuskällor med iögonfallande design. Dimra lampan till önskad ljusstyrka och låt den skifta i olika färger eller avge ett fast sken i blått, rött, grönt, gult eller violett. LED-lampan är uppladdningsbar och trådlös, har en timerfunktion och styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Online hos oss hittar du lampan i olika former och storlekar, till ett bra pris. Användningsområdena är många, då lampan är både vatten- och stöttålig. Det gör att den lämpar sig till både inomhus- och utomhusbruk. Låt den skapa en lekfull atmosfär i barnrummet, lysa upp trädgården eller varför inte flyta i poolen?