Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Grizzly | Slitstarka arbetskläder

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Varför borde jag välja Grizzly arbetskläder?
Vad erbjuder Grizzly för kläder?

Grizzly är en av marknadens absolut största tillverkare av arbetskläder och profilkläder för dig som uppskattar en aktiv livsstil. Företagets produkter kännetecknas av hög kvalitet och slitstarka material, i kombination med sportig, snygg och enkel design. Här på bygghemma.se hittar du ett mycket bra utbud av tåliga och funktionella profilkläder från Grizzly - perfekta för såväl friluftsliv som diverse byggprojekt och andra aktiviteter som kräver riktigt bra kläder.

Fodrade jackor och andra proffsiga arbetskläder

Rejäla, bekväma och tåliga arbetskläder gör det enklare att jobba effektivt och praktiskt. Grizzly är experter på riktigt bra och funktionella arbetskläder för herr och dam - samtliga kvalitetstestade och garanterat tåliga för krävande arbeten samt tuffa och varierande väderförhållanden. Smarta detaljer som många fickor, tejpade sömmar och avtagbara foder gör kläderna mångsidiga och väldigt användbara för olika slags ändamål. Kvalitet är viktigt vid köp av arbets- och friluftskläder, då bra material och genomtänkt design är en förutsättning för att kläderna ska tåla de påfrestningar de är tänkta för. Vi erbjuder ett brett sortiment av Grizzlys arbetskläder för herr och dam med bl.a. fodrade jackor, arbetsbyxor, underställ & underkläder. Här på Bygghemma handlar du alltid kläder från Grizzly till billiga priser online.