Helo | Effektiva bastuaggregat

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vill du bygga en snygg och prisvärd bastu ska du överväga Helo. Helo är ett av de största företagen som tillverkar allt du behöver för att få dina drömmars bastu. Bastu är förknippat med Finland och Helo är inget undantag då Helo startade i Finland och har sedan dess expanderat världen över. Vacker design och funktionalitet har gjort att Helo inte bara används av privatpersoner. Från den lilla bastun till den stora bastun, Helo har allt som behövs och till ett billigt pris. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta väldesignade och säkra bastuaggregat från Helo online.

När passar ett vedeldat bastuaggregat från Helo?

Helo tillverkar elektriska och vedeldade bastuaggregat. När man väljer bastuaggregat är det det första valet man behöver göra, om man vill ha en elektriskt eller vedeldad bastu från Helo. Vedeldade aggregat kräver att du har eller kan lösa en skorsten. Kan du bygga en fristående bastu på tomten så kan en vedeldad bastu vara den smartaste lösningen. Dessutom är det riktigt mysigt med en sprakande eld.

Vilka fördelar har ett bastuaggregat med el?

Elektriska aggregat är idag riktigt bra och passar alldeles utmärkt att ha inomhus. Dessutom slipper man hålla på med ved och allt vad det innebär. Helo ger dig möjligheten att välja vad du vill ha.