Homel | Praktiska vitvaror

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Homel är ett varumärke för elteknikprodukter. Det marknadsförs av Elektroskandia, Sveriges ledande elteknikgrossist, som i sin tur är en del av Sonepar-koncernen, ett av de största elgrossistföretagen i världen.

Prisvärda storsäljare

Homel står för kvalitetsprodukter kombinerat med ett konkurrenskraftigt pris. Elektroskandia är så stora i Sverige att de bokar en orderrad var tredje sekund. Sortimentet av elteknik är populärt bland alla konsumenter, och vi köper ständigt nya saker till våra hem. Bland de bra och smidiga produkterna från Homel är t.ex. deras bänkspisar med ugn och två plattor. Det är precis vad man behöver i ett fritidsboende.

Dubbelt boende

Ofta har man lite lyxigare inredning i sin ordinarie bostad, och sedan har man en enklare variant i sommarstugan. Genom att det finns prisvärda kvalitetsmärken som Homel kan man skaffa sig precis det man vill ha på båda ställena. Välj ut din favorit och köp den billigt online här på bygghemma.se.