Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Hydroslide

Hydroslide | Prisvärda wakeboards

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Hydroslide är ett välkänt märke inom vattensport som genom åren har utvecklat ett brett sortiment av vattenskidor, wakeboards, kneeboards m.m. Produkterna är lättanvända och prisvärda utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller funktion.

Vad är wakeboarding?

Wakeboard är en brädsport som bäst kan beskrivas som en blandning mellan snowboard och vattenskidor. Åkaren har en snowboard-liknande bräda som dras med lina bakom en båt i likhet med vattenskidor. Sporten uppstod i USA i början på 80-talet och har genom åren vuxit sig allt större.

Vad ska man tänka på när man väljer bräda

Det finns flera saker att tänka på i valet av din wakeboard. Dels behöver du fundera på hur du kommer att använda din bräda, om du siktar på att utföra höga hopp eller vill glida bakom en båt i en lägre hastighet. Dessutom behöver du utgå från längt och vikt. Online hos oss på Bygghemma kan du välja mellan flera billiga wakeboards från Hydroslide.