Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

iFit | Gör träningen rolig

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Företaget iFit marknadsför interaktiv träningsutrustning. Det grundades i USA i slutet av 1980-talet och består av en grupp fitnessentusiaster och teknologiexperter.

Hur fungerar interaktiv utrustning för träning?

För iFit räcker det inte med att bara vara uppkopplad. Deras utrustning är interaktiv och de tillverkar appar som mäter hastighet, sträcka och kaloriförbrukning vid cykling eller löpning utomhus. Träningsutrustning kan exempelvis kopplas till Google Map som visar en stadskarta under motionspasset. Teknisk utrustning från iFit ger faktiskt en översikt över hur du mår.

Hur hjälper produkterna oss att leva hälsosamt?

Genom att synkronisera data beträffande din träning och sömn, kan dessa interaktiva uppfinningar, som exempelvis att en klocka kopplas till en telefonapp, hålla koll på exakt vilka hälsobefrämjande åtgärder du tar. Med ny teknologi är det lätt att leva sunt. Låt dig inspireras av iFit du också, kolla det aktuella sortimentet hos oss och beställ billigt här på vår hemsida bygghemma.se.