Isover | Specialister på isolering

Isover är del av den stora franska koncernen Saint-Gobain och Isover var tidigare känt under Gullfiber. Isover är därmed inte något nytt företag på marknaden utan har gedigen erfarenhet av isolering. Isover är innovativa och möter den globala marknadens behov av produkter med den där extra kvaliteten. För att möta dagens marknad ser Isover till att ständigt hitta nya lösningar till billigt pris. Dessutom är de märket som står för intelligent isolering som hushåller med jordens resurser. Miljön är viktig för Isover.

Isover - det där lilla extra

Isolering är mycket viktigt för energieffektivitet. Alla har nog hört ordspråket att elda för kråkorna och med Isover så behöver du inte längre slösa på energin. Isover är den enda leverantören som idag kan erbjuda helhetslösningar vilket gör det enkelt för dig. Bra isolering sänker inte bara din energiförbrukning utan hjälper dig att minska klimatpåverkan.

Isolera rätt med Isover

Tidigare var isoleringen främst till för att undvika drag i husen. Det är bra att tänka på att för mycket isolering inte heller alltid är bra utan det gäller att hitta balansen för viss ventilation behövs. Hus ska ha möjlighet att andas så att säga. Tänk på att sätta en fuktspärr på den varma sidan av huset. Undantaget är sommarstugor och även källare. Med Isover är det lätt att hitta den rätta balansen. Du köper Isover billigt på bygghemma.se, såklart enkelt och smidigt online. Du får leverans hem till dig för det ska vara smidigt att handla hos oss.

Filter

Pris
319
319
549
549
Kategori
Leveranstid
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Isolering Isover UNI-skiva 35
isover-logo.jpg
fr.29,95 kr/m²
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Isolering Byggmatta Isover 36
isover-logo.jpg
fr. 489 kr
538 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1