Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kosta Boda | Tidlös design

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Från djupet av de småländska skogarna, har Kosta Boda tillverkat glas och glaskonst ända sedan år 1742. Varumärket är ett av världens mest ansedda inom branschen för glastillverkning, och kännetecknas av passion för hantverket, skandinavisk kvalitet och formgivningar som är lika tidlösa som moderna.

Kosta Boda är innovation, mod och nyfikenhet

Kosta Boda må ha funnits i över 250 år, men är trots det allt annat än gammalmodigt och omodernt. Tvärtom. Kosta Boda är kända för att skapa såväl funktionellt glas som glaskonst med både färgstarka, modiga och innovativa formuttryck. I sortimentet återfinns alltifrån dricksglas och konstverk, till dekorationer och badrumsinredning. Kika på vårt utbud av denna svenska klassiker här på Bygghemma, och hitta dina favoriter.

Eleganta och smakfulla badrumstillbehör

Förutom serveringsglas och prydnadssaker, tillverkar Kosta Boda också inredningsprodukter för bl.a. badrum. Vad sägs om t.ex. ett vackert handfat av glas med effektfull belysning? Inredning från Kosta Boda handlar du billigt och bekvämt online här på Bygghemma.