Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

LG Collection

LG Collection | Skräddarsydda bänkskivor

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad är speciellt med LG Collections bänkskivor?
Har LG Collection bänkskivor i massivt trä?
Vad är en bänkskiva i laminat från LG Collection?

LG Collection är en av landets främsta tillverkare av skräddarsydda bänkskivor för kök. I över 40 år har företaget använt sin expertis och sin innovativa förmåga för att designa och tillverka bänkskivor som är lika vackra nu, som i framtiden. LG Collection arbetar med såväl traditionellt hantverk, som avancerad teknik för att ta fram just den bänkskiva du önskar i ditt drömkök.

Snygg bänkskiva från LG Collection

Bänkskivan är en viktig detalj såväl praktiskt som estetiskt i ett kök, och något många lägger mycket krut på vid en köksrenovering. Hos oss hittar du stilfulla och tåliga bänkskivor i såväl laminat som trä från LG Collection - samtliga av högsta, skandinaviska kvalitet. En bänkskiva i laminat är extra tålig och underhållsfri, medan en bänkskiva i ek ger ditt kök en härligt gedigen känsla. Utgå från behov, tycke och smak och beställ din nya bänkskiva från LG Collection billigt online här på Bygghemma.