Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Miiego

Miiego | Mobiltillbehör av hög kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Sedan starten 2010 har Miiego fokuserat på att ta fram de ultimata hörlurarna för atleter och för alla andra som tycker om att träna. Efter endast tio år kan vi konstatera att de lyckats! Miiegos hörlurar har vunnit ett flertal priser och älskas av alla som vill och behöver ackompanjera sin träning med välljud. Miiegos mål är att inte märkas. Du ska inte ens behöva fundera över dina hörlurar. Istället ska du ha maximal frihet så att du kan fokusera på dina mål och på din prestation. Det märks att Miiegos grundare är audioentusiaster respektive professionell idrottare som tagit med sig sina erfarenheter från respektive område.

Ultramodern teknologi och design

Med en design så läcker och stilrent enkel att den förbluffar behöver du aldrig mer bekymra dig om trassel eller öronproppar som faller ur. Miiego är också designade med tanke på det skandinaviska, ofta ganska utmanande klimatet. Alla delar tål vätska som regn, snö och svett. Hörlurarna drivs med litiumbatterier och har batteritider som gör att du inte heller där behöver märka av dina lurar. Miiego har tänkt till lite extra.

Enkla och säkra köp

Hos oss på Bygghemma finns flera modeller att köpa och givetvis kan du handla billigt online med snabb leverans.