Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Amerikanska teknikföretaget Neato brinner för att göra det komplexa, avancerade och kostsamma mer användarvänligt och tillgängligt för alla. Med en stark kärlek till innovativ och smart teknik, tillverkar Neato några av världens mest populära robotdammsugare. Neato är företaget för dig som gillar moderna lösningar och hushållsapparater som förenklar, förbättrar och effektiviserar ditt vardagsliv.

En robotdammsugare från Neato är en investering i tid

Upplever du att städning kostar värdefull tid och energi som du hellre skulle vilja ägna åt annat? Då kan en robotdammsugare från Neato vara något för dig. Med hjälp av avancerad teknik kan du inte bara programmera din dammsugare att städa en specifik tid på dygnet, utan också fjärrstyra den och ge kommandon via en app i din smartphone. Robotdammsugare rekommenderas särskilt för allergiker och astmatiker, då städningen sker oftare och med ett mer noggrant resultat. Unna dig själv mer tid i vardagen, och investera i en robotdammsugare från Neato. Du hittar dem billigt online här på Bygghemma!