Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Nivona | Kvalitativa kaffemaskiner

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Det tyska företaget Nivona grundades 2005 med visionen om förstklassiga kaffemaskiner till ett rimligt pris. Maskinerna skulle ha lång livslängd, vara användarvänliga och samtidigt ha en elegant design. Idag vet vi att de lyckades. Kombinationen schweizisk design och tyskt tekniskt kunnande har resulterat i kaffemaskiner som andas lyx samtidigt som de är lätthanterliga. Med Nivonas helautomatiska kaffemaskiner får du ditt kaffe precis som du vill ha det.

Något för alla

Online hos oss på Bygghemma hittar du prisvänliga kaffemaskiner från Nivona i flera olika utföranden. Nivona tillhandahåller modeller för både finsmakaren och i-förbifarten-sippraren, ensamhushållet, den större familjekonstellationen och företaget. Oavsett vilken kaffemaskin du väljer, kommer du med Nivona få en högkvalitativ maskin som tillfredsställer just dina behov. Passionen för kaffe lyser igenom sortimentet ihop med fingertoppskänslan för de allra senaste trenderna i kaffevärlden. Ta en titt i menyn på bygghemma.se för att ta reda på vilken kaffemaskin som passar just dig!