Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Octane

Octane | Effektfulla träningsmaskiner

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Octane grundades 1997 med ett mål i sikte: att skapa världens bästa elliptiska träningsmaskiner, även kallade crosstrainers. Idag är Octane en ledande aktör inom området. Genom sina förstklassiska maskiner får människor runtom i världen att förbättra sin hälsa – varje dag.

Hur fungerar en crosstrainer?

En elliptisk maskin är ett stationärt träningsredskap som på ett effektivt sätt tränar både över- och underkropp genom att simulera gång, löpning eller trappträning. Crosstrainers kan vara antingen framåt- eller bakhjulsdrivna, av vilken den sistnämnda möjliggör ett högre och mer utmanande steg.

Skonsam träning

Med en elliptisk träningsmaskin kan du utöva klassiska motionsformer såsom löpning på ett ergonomiskt korrekt sätt, utan de stötskador som annars kan uppstå. Den minimala belastningen på lederna gör crosstrainers till ett bra alternativ för personer med knä- och ryggproblem. Bygg uthållighet och förebygg skador genom att investera i en prisvärd träningsmaskin från Octane, som du hittar online hos oss på Bygghemma.