Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Orlo | Högkvalitativa högtalare

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Svenska teknikföretaget Orlo brinner för att skapa riktigt bra ljud i behändiga och kompakta högtalarsystem. Fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa produkter utrustade med den senaste tekniken och som ger en ljudupplevelse utöver det vanliga. Företaget har utvecklat den unika ljudplattformen “Vibes by Orlo”, som möjliggör en justerbar ljudprofil för alla typer av rum och miljöer. Alltid med en ljudkvalitet i en klass för sig.

Hur installerar jag trådlösa inbyggnadshögtalare från Orlo?

Orlo anser att bra ljud ska kunna installeras varsomhelst och vara oberoende av storleken på ljudanläggningen. Trådlösa inbyggnadshögtalare från Orlo ansluter till din mobil, dator eller annan anläggning med hjälp av bluetooth och kan enkelt flyttas runt eftersom installationen inte kräver några kablar eller uttag. Högtalarna har lågt inbyggnadsdjup och passar för montering i både vägg, tak eller skåp. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och riktigt bra musik att spela. Investera i vass ljudkvalitet och beställ högtalare från Orlo billigt online här på Bygghemma.