Myggfritt med SkeeterVac

Slipp myggbett på altanen! SkeeterVac är ett företag som specialiserat sig på myggfångare som på ett tryggt och ljudlöst sätt minskar den besvärliga insektsplågan. Gasoldriven, sladdlös och barnsäker: när det gäller skadedjursbekämpning, kan du inte gå fel med SkeeterVac.

Hur fungerar SkeeterVac?

SkeeterVac är ett verktyg för skadedjursbekämpning som tillverkas av Blue Rhino. Myggfångaren lockar blodsugande insekter (mygg, sandflugor och knott) till sig genom att utsöndra en imitation av vår utandningsluft och värme. När de kommit fram till SkeeterVac, kommer de antingen att fastna på klisterpapperet eller sugas in och dö av uttorkning.

Varför ska du välja SkeeterVac?

För att du vill bekämpa mygg och annan ohyra på ett enkelt, säkert och snabbt sätt. Du ställer ut SkeeterVac på gården, och den gör sig av med skadegörande insekter på en yta på upp till 5000 kvadratmeter. Inom 4 - 6 veckor har myggpopulationen reducerats betydligt. Vi på Bygghemma ställer våra billiga SkeeterVac apparater för skadedjursbekämpning till ditt förfogande, beställ online idag.

Filter

Pris
5 995
5 995
5 995
5 995
Kategori
Leveranstid
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1