Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Solas

Solas | Propellrar av världsklass

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Allt sedan Solas grundades 1985 i Taiwan har man strävat efter att utveckla verksamheten. Idag kan man med stolthet konstatera att de räknas som en av världens ledande tillverkare av propellrar och båttillbehör. Hur har de kunnat åstadkomma sådana framgångar på så relativt kort tid? Svaret på den frågan är den unika mix av överlägsen design och kunskap de besitter. Solas använder ett speciellt kontrollsystem för att övervaka hela processen, från material till tillverkning och finish.

Stort sortiment av propellrar

Solas vill att deras produkter ska bidra till att deras kunder får uppleva mer glädje och större säkerhet när de utövar vattensporter och njuter av båtliv. De säkerställer därför att sortimentet ska täcka de behov kunderna har då det kommer till propellrar. Men ingen propeller utan nav och ingen fungerande propeller utan muttersats. Solas tillhandahåller båda dessa viktiga tillbehör och du handlar enkelt online hos oss på Bygghemma, till billiga priser.