Tohatsu | Pålitliga båtmotorer

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Tohatsu är en av de ledande producenterna av båtmotorer och företaget Tohatsu grundades redan år 1932. Tohatsu levererar solida, starka och pålitliga motorer som klarar tuffa väderförhållanden. De ligger i framkant och Tohatsu är kända för sina tystgående båtmotorer och ligger i framkant när det kommer till teknologi. Tohatsu sätter även miljön i fokus och därför miljöcertifierade för att möta alla krav.

Välj rätt utombordsmotor från Tohatsu

Det kan vara knepigt att välja båtmotor och därför gäller det att tänka till vad du vill ha ut av motorn. Du ska välja en starkare båtmotor om du tänker använda båten till att dra vattenskidor. Tänker du ta lugna båtturer för att fiska kan du gå ner i styrka. En bra båtmotor är alltid en investering men Tohatsus billiga priser gör att du kan köpa den motorn du vill ha. Du hittar ett brett utbud av Tohatsu båtmotorer på bygghemma.se kan köpa dem enkelt online.