Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

VILPE

VILPE | Effektiv takventilation

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

VILPE är ett finskt företag som startade sin verksamhet på 1970-talet. VILPE profilerar sig som moderna och dynamiska. De har tillverkat sina unika takfläktar för hem sedan 1980-talet för en bättre inomhusmiljö. När du köper VILPE takfläktar online hos oss på bygghemma.se vet du att du får en kvalitetsprodukt till ett billigt pris.

Takventilation för en bra inomhusmiljö

VILPE har flera olika lösningar för en bra ventilation. Bra ventilation motverkar mögel och fukt som är skadligt för hälsan. Fukt samlas gärna i badrum och andra våtrumsmiljöer, är då ventilationen bristfällig kan det leda till mögel. Bra ventilationssystem avlägsnar dessutom lukt och matos som försämrar inomhusmiljön. Det är därför viktigt att investera i bra lösningar. VILPE har allt du behöver till installationen, från fläktar till insatser. När du köper VILPEs produkter hos oss får du ett sundare hem till låga priser. Beställ hos oss på bygghemma.se till ett billigt pris.