WattSUP | Produkter för vattensport & vattenlek

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

WattSUP tillverkar brädor till den på senare år omåttligt populära sporten stand up paddle boarding (SUP) eller på svenska: ståpaddling eller paddelsurfing. Som namnet antyder är sporten en kombination av surfing och paddling. Den utförs stående på en surfbräda, eller “paddelbräda”, med en paddel i händerna för framåtdrivning och stabilitet.

Vad är det för skillnad mellan en surfingbräda och en SUP-bräda?

För ett otränat öga kan de olika brädorna te sig väldigt lika. Skillnaden är att SUP-brädan är längre och bredare än surfingbrädan och därmed har mer kontakt med vattenytan, vilket gör den mer stabil på vattnet. Det finns dock olika typer av paddleboards, av vilka vissa lämpar sig mer för nybörjare än andra. Om du vill haka på trenden med ståpaddling och är ute efter en bräda, rekommenderar vi dig att ta en titt i vårt online sortiment. Där hittar du flera prisvärda brädor från WattSUP i olika utföranden och storlekar.