2% Rabatt

Massivt Trägolv Moelven Cognac Borstad Brun Furu Bredd: 187 mm, Tjocklek: 30 mm

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 939 kr/m²

Du sparar 20 kr/m²

919 kr/m²

Delbetala från 25 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fraktkostnad 395 kr

Beskrivning

Moelvengolvet Cognac är brunpigmenterad Osmo hårdvaxolja vilket ger golvet en mycket tålig yta. Golvet finns i hyvlat eller borstat utförande vilket ger olika utseenden.

Läs mer
OBS! Minsta köp är 20 m². Levereras i fallande längder. Längderna varierar mellan 3000-5100 mm.

Moelven har länge arbetat med pigmenterade infärgade oljor på sina golv och Moelven är nu den golvtillverkare i Skandinavien som har arbetat längst med denna typ av teknik och med industriell ytbehandling av massiva trägolv. Framgången för golven startar med råvaran som har en förstklassig teknisk och utseendemässig kvalitet. Råvaran behandlas för att få maximal formstabilitet, med rätt torkning, rätt hyvling och rätt sortering. Moelvengolvet är anpassat efter skandinaviskt inomhusklimat.

Komfort
Moelvens golv är behagliga att gå på. De har en naturlig värme och ger en mjuk känsla under foten. Massiva trägolv går utmärkt att kombinera med golvvärme.

Enkel montering
Monteringsanvisningen är lätt att förstå. Med enkla grepp och standardverktyg lägger du enkelt golvet själv. Bra att tänka på är att vid montering uppstår alltid lite spill. Beställ därför ca 5% utöver rummets faktiska yta.

Robust
Naturen har förädlat råvaran i närmare 100 år och med rätt användning och underhåll har du ett golv som varar i generationer.

Stabilitet
Riktig torkning och acklimatisering är nyckeln till stabila trägolv. Golvet är tillverkat och lagrat i en kontrollerad miljö, vilket bidrar till god formstabilitet året runt.

Hållbarhet
Trä är i sig själv CO2-neutralt eftersom trä absorberar CO2 och endast ger utsläpp när det bränns. Furun som används kommer från skogar i Skandinavien där kraven är höga på skogsbruk och hållbar utveckling av naturresurserna.

Inomhusklimat
Golv från Moelven är naturprodukter och innehåller inte skadliga ämnen. De är dessutom bakteriehämmande och allergineutrala, vilket är fantastiskt för inomhusklimatet.

OBS! Vid leverans krävs hjälp med avlastning i form av truck/kran/hjullastare vilket köparen ansvarar för. Vid avsaknad av avlastningshjälp debiteras extra kostnader ovillkorligen köparen.

Egenskaper

Varumärke Moelven
Art.Nr. 188642
Träslag Furu
Mönster 1-Stav
Ytbehandling Hårdvaxolja
Bredd 187 mm
Serie Cognac
Tjocklek 30 mm
Tål Golvvärme Ja
Utseende Brun Furu
Typ Massivt Trägolv
Yta Borstad
Färg Brun

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Massivt Trägolv Moelven Cognac Borstad Brun Furu
549 kr/m²
569 kr/m²
Massivt Trägolv Siljan Nature Frost Vitpigmenterad Furu
399 kr/m²
429 kr/m²
Massivt Trägolv Siljan Nature Snow
399 kr/m²
489 kr/m²
Massiva Trägolv Baseco Modern Hårdvaxoljad Vit Furu
412 kr/m²
420 kr/m²
Massivt Trägolv DalaFloda SoftPine Dolomit Economy
289 kr/m²
349 kr/m²
Ytbehandling Hårdvaxolja Olja Olja Hårdvaxolja Hårdvaxolja
Serie Cognac Nature Nature Modern SoftPine Economy
Utseende Brun Furu Vitlaserad Furu Extra Vitlaserad Furu - Vittonad Furu
Yta Borstad Släthyvlad Släthyvlad - Släthyvlad
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt