Trägolv Karelia Ek Creamy White 3S 5G 3-Stav

Trägolv Karelia
Ek Creamy White 3S 5G 3-Stav

579 kr/m²Pris/frp 1 685:-
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Light-kollektionen har hämtat sin inspiration från det nordiska ljuset. Denna kollektion består av sex olika golv i ek och ett i ask med färger från vit till grått.
Varumärke

Beskrivning

Light-kollektionen har hämtat sin inspiration från det nordiska ljuset. Denna kollektion består av sex olika golv i ek och ett i ask med färger från vit till grått.
Varumärket Karelia står för kompromisslös kvalitet, professionalism och ansvarsfullt värnande om naturen och skogen. Det är med stolthet som Karelia tillverkar finska golv av äkta, hårda träslag med en kvalitet som du kan lita på. Hårda träslag har i alla århundraden varit det naturliga valet för motståndskraftiga golv som håller länge och har ett unikt utseende. Det tidlösa utseendet gör också ett golv i äkta hårdträ till ett perfekt inslag i ett modernt hem.

Karelias trägolv består av tre lager. Ytan av hårt kvalitetsträ medan mellan- och bottenlagret tillverkas av långsamtvuxen finsk gran.

Sortering
Select - Här används bara den del av trädet som har de mest diskreta färgtonerna och mönstren. Hit går de mest kvistfria träet med de jämnaste färgskiftningarna.

Natural - Ytmönstren och färgskiftningarna är mer framträdanden i Natural. De naturliga mönstren och nyanserna ger golvet en helt egen karaktär.

Country - Kvistar och mer framträdande färgvariationer gör denna sortering mer livlig, med mer personlighet och skiftande karaktär.

Garanti: 10 år.

Tänk på att färgåtergivning av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

OBS! Tänk på att lägga till ca 5% extra i spill när man beräknar åtgången av golv.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeKarelia
Art.Nr.6438117011833
TräslagEk
Mönster3-Stav
YtbehandlingMattlack
SorteringNatural
Längd2421 mm
Bredd200 mm
Tjocklek14 mm
Slitskikt3,5 mm
KollektionLight Collection
Antal2,91 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog5G
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
YtaBorstad
NyansLjust
FärgTrä/Natur
KantSlät
EAN-nr6438117011833