8% Rabatt

Kabelkanal Hager LF20035 med Tejp

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 124 kr

Du sparar 10 kr

114 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Robust och stabil kanal för många ledningar. Snabbt och enkelt en-mansmontage med integrerade sammankopplingsstycken. Integrerade kabelhållare inom kanalen. Formstycken i attraktiv design som dessutom täcker alla skarvar i locket. Kanalerna kan kompletteras med en extra mellanvägg. Nyckelhålsinfästning.

Läs mer
LF speedway heter den förbättrade upplagan av vårt LF kanalsystem. Förändringar: integrerade skarvar, en ny typ av klammer samt tätare hålstansning. Kanalen finns som standard i polarvit. Dessa förbättringar ser till att installatören får ett system som ger snabbare montage och enklare kabeldragning, vilket resulterar i tidsvinst.

Kabelkanalerna har fått en ansiktslyftning och nya praktiska detaljer. Kanalens underdel har en ökad godstjocklek för att väggarna skall kunna bära mer kabel utan att det påverkar utseende eller funktion. I de större kanalerna stansas vartannat hål med nyckelhålsinfästning. Innerhörn och ytterhörn blir flexibla och får större tolerans vid överlappning av frontlocket vilket gör att locket ansluter snyggare mot underdelen. Kanalen har full kompabilitet mellan ny och gammal version så övergången till ny version innebär inga problem.

Leveras med självhäftande tejp,som fäster på alla släta ytor. Fäster ej på polypropenlack eller silikonbehandlad lack, tex hammarlack.

Egenskaper

Varumärke Hager
Art.Nr. 1156253
Färg Polarvit
Bredd 33 mm
Djup 20 mm
Utförande LF20035
Antal Fack 1 st
Material PVC
Längd 2000 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
62 kr
68 kr