10% Rabatt

Klotterbort Biokleen

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 493 kr

Du sparar 49 kr

444 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Klotterbort för målade ytor, samt textila material.

Läs mer
Testa alltid först. En test visar hur lång tid som erfordras och att produkten passar för ändamålet.

Förberedelse:
Se till att närliggande ytor, som ej skall rengöras, är skyddade. Applicera Färgbort 801 på en mindre yta för att fastställa hur lång tid som fordras för full effekt samt att försäkra att underliggande material ej tar skada. Färgbort 801 skall ej spädas och det fordras ingen omröring före applikation.

OBS tvätta inte ytan som skall rengöras före applikation.

Bruksanvisning:
Applicera flödigt av Färgbort 801 med spray, pensel, borste, roller eller trasa så att färgen som skall tas bort är ordentligt genomfuktad.
Pensel eller roller kan användas på mindre ytor.
För större ytor rekommenderas spray, antingen med en mindre handpump, kompressionssprutaeller med en konventionell färgspruta.

Verkningstid:
Tiden för att uppnå full effekt beror på färgtypen, dess tjocklek och vid vilken temperatur processen sker. De flesta typer av Graffiti eller färgdamm löses inom 10 minuter. Låt inte produkten verka längre än 15 minuter. Om resultatet efter 15 minuter inte är tillfredställande, torka av och applicera på nytt.

Eftersköljning:
På mindre ytor torkar man enklast bort den lösta färgen med en bomullstrasa och eftersköljer därefter med ljummet/varmt vatten.
På större ytor sköljer man enklast med Högtrycksspruta

Egenskaper

Varumärke BIOkleen
Art.Nr. 5-1B
Användningsområde Rengöring
Volym 1, 5 l

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
444 kr
493 kr